Menu eller buffetDinner Transportable
Du kan aftale servering i vores lokaler
Menu eller buffetDinner Transportable
Du kan aftale servering i vores lokaler
Skal bestilles 3 hverdage før levering
Forretter
Hjemmerøget laks m/agurk
Lommer af røget laks m/rørt friskost
Indbagt laks m/spinat
Pestobagt tungefilet m/capers
Hjemmerøget torsk m/urter
Pestobagt rødspættefilet m/ørredrogn
Chilimarinerede tigerrejer m/syltet peberfrugt
Hvidløgsmarinerede grønlandske rejer
Kyllingesalat m/selleri
Kold kalvefilet m/tunsauce
Roastbeef m/pickles
Lufttørret skinke m/artiskok
Hot wings m/salsa
Hovedretter
Kalvemørbrad (Ekstra kr. 50,- pr person)
Oksemørbrad (Ekstra kr. 30,- pr person)
Oksefilet
Kalvefilet
Farseret perlehønebryst
Lammekølle m. persille og citron
Unghanebryst
Kogt hamburgryg
Glaseret skinke
Svinekam med svær
Sprængt nakkefilet
Desserter
Svampet chokoladekage m/frisk frugt
Æble- mandelkage m/syltet frugt
Marengsbund m/skum og bær
3 slags is m/bærcoulis
Islagkage 2 lags m/pynt
Frugttærte m/creme fraiche eller is
Brie m/druer og kiks
Øko blåskimmelost m/oliven, rødløg og kiks
Ostefad m/oliven, druer og kiks
Ekstra kr. 20,- pr. person
Menu
Minimum 6 personer
2 retter forret/hovedret eller hovedret/dessert
kr. 199,-
3 retter forret/hovedret/desesert
kr. 249,-
Incl. brød, smør, salat, kartoffel, garniture og sauce
Buffet
Minimum 10 personer
Vælg 3 forretter, 2 hovedretter og 1 dessert/ost
kr. 209,-
For en ekstra hovedret
kr. 30,-